8 Ağustos 2016 Pazartesi

NİĞDE TEK SES , TEK YÜREK OLDU

DEMOKRASİ VE ŞEHİTLER MİTİNGİNDE NİĞDE TEK SES , TEK YÜREK OLDU
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kahraman Şehit Ömer Halisdemir Meydanı’nda “Demokrasi ve Şehitler Mitingine katılan” binlerce vatandaşa hitaben yaptığı konuşmada, “Sizin birlikteliğiniz, vatan, millet, devlet ve bayrak aşkınız yabancı güçleri ve darbecileri dize getirdi. Bu tuttuğunuz demokrasi nöbetleriyle vatan sevdanızla, yeniden altın bir sayfa açtınız” dedi.
15 Temmuz’dan bu yana darbe girişimine karşı demokrasi nöbetini sürdüren Niğdeliler, “Demokrasi ve Şehitler” mitinginde Kahraman Şehit Ömer Halisdemir Meydanı'na sığmadı. Ellerinde Türk bayraklarıyla meydanı doldurdu.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde gerçekleştirilen İstanbul Yenikapı’daki Demokrasi ve Şehitler Mitingini, Kahraman Şehit Ömer Halisdemir Meydanı’nda oluşturan dev platformdan video- konferans yöntemiyle izleyen Niğdeliler vatanına, milletine, devletine ve bayrağına bağlılıklarını bir kez daha gösterdi.
Niğde protokolü de Demokrasi ve Şehitler Mitingine tam kadro katıldı. Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Milletvekilleri Erdoğan Özegen ve Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Jandarma Komutanı Vekili Yarbay Şinasi Budaklı, Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah Öselmiş, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Niğde Emniyet Müdürü Ali Kemal KURT , İlçe Kaymakamları , ilçe ve belde belediye Başkanları  ,AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, CHP İl Başkanı Erhan Adem, MHP İl Başkanı Ali Güngör, İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Küçüktuna, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de vatandaşlarla birlikte Demokrasi ve Şehitler Mitinginde bayrak salladı.
 Mitingde Niğde Milletvekilleri Erdoğan Özegen ve Alpaslan Kavaklıoğlu ile Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu da birer konuşma yaptı.
Konuşmaların ardından vatandaşların Kahraman Şehit Ömer Halisdemir Meydanı’ndaki coşkusu geç saatlere kadar devam etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder