16 Ağustos 2016 Salı

VALİ PEYNİRCİOĞLU ALTUNHİSAR İLÇESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Bor, Çiftlik, Çamardı ve Ulukışla ilçelerinin ardından Altunhisar İlçesini ziyaret ederek İlçenin genel durumu hakkında bilgi aldı.
Ziyarete Vali Ertan Peynircioğlu ve beraberinde Garnizon Komutanı Jandarma Yarbay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna,  İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Nebol, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun Koca ile  İl Sağlık Müdürü Dr.Yılmaz Yücel katıldı.
Altunhisar İlçe Kaymakamlığı bahçesinde gerçekleşen karşılama törenine Kaymakam Mehmet Erdem, Jandarma Komutanı Musa Akasu, Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı, Altunhisar Emniyet Amiri Ali Aydın,  Karakapı Belediye Başkanı Kamil Demiralp, Keçikalesi Belediye Başkanı Şamma Öztürk, Ak Parti İlçe Başkanı Şener Tosuner, İlçeye bağlı Köy ve Mahalle Muhtarları, Oda Başkanları ile Vatandaşlar katıldı.
Altunhisar İlçe Kaymakamı Mehmet Erdem’in Vali Peynircioğlu’na brifing vermesi ile başlayan ziyaretler Altunhisar Belediyesi ile devam etti.
Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı’nın makamında gerçekleştirilen ziyarette Vali Peynircioğlu ve beraberindeki heyet, ilçe de yapılan çalışmalar ve devam eden projeler hakkında bilgi aldı.

Vali Peynircioğlu ziyaretler kapsamında içerisinde tarihi eşyaların, tarım aletlerinin,  el dokuma, halı ve kilimler ile objelerin bulunduğu Belediye Kültürevi’ni gezdi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder