13 Ağustos 2016 Cumartesi

VALİ PEYNİRCİOĞLU İL GENEL MECLİSİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu İl Genel Meclisi 2016 yılı Ağustos ayı olağan toplantısı dördüncü birleşiminde Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ve Meclis Üyeleri ile bir araya geldi.
             6 gündem maddesinin görüşüldüğü birleşimde Vali Peynircioğlu yaptığı konuşmada 15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişimine değinerek “15 Temmuz gecesi yapılan hain saldırıda hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralı Gazilerimize acil şifalar diliyorum. O gece Milletimiz Çok büyük bir isyanla karşı karşıya kaldı. Maalesef Milletimizin ekmeğini yiyen asker üniforması içerisindeki bir takım vatan hainleri bu Millete kurşun sıkıp, bomba attılar.  Allah’ım Milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın diyorum. Bu olaylarla birlikte bu hainlerinde gerçek yüzleri anlaşılmış oldu.” dedi.
            Yine o gece büyük bir kahramanlık sergileyerek darbeci hain generali öldüren ve şehadet şerbetini içen Bor ilçesi Çukurkuyu nüfusuna kayıtlı Şehit Ömer Halisdemir’i de rahmetle anan Vali Peynircioğlu; “Hemşehrimiz Ömer Halisdemir Milletin bu konudaki mücadelesinin sembolü olmuştur. Hainlerin Ankara Özel Kuvvetler Komutanlığı’nı ele geçirme çabalarına dur dedi. Tek başına isyancılara karşı koyması dönüm noktalarından birisiydi. Şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.
            Konuşmalarında Özel İdarelerin önemine vurgu yapan Vali Peynircioğlu;  “Niğde’ye geldiğim günden bu yana sevinerek gördüğüm bir durum var; Özel İdaremizden memnun olmayan köyümüz yok. Bunun yanında yine ilimizde çok sayıda Belediyemiz Özel İdare ile iş birliği içerisinde hizmetlerini yürütmektedir. İl genelinde ve şehir merkezimizde nereye baksak Özel İdaremizin bir hizmeti göze çarpmaktadır. Bu bizler için mutluluk verici bir durum. Bunda emeği ve katkısı bulunan başta İl Genel Meclis Başkanımıza ve beraberinde Üyelerimize çok teşekkür ediyorum.
            Kaynakların doğru kullanılması çok önemli bir husustur. Kaynaklar doğru kullanılırsa memnuniyet, kullanılmazsa şikâyet olarak geri döner. Niğde’mizde görülmektedir ki bu kaynaklar doğru kullanılmış. Bundan sonrada Özel İdaremizin ve İl Genel Meclisimizin hayırlı hizmetler sunacağına inanıyorum. Tabi ki bu ortak akıl ve istişare ile olur. Niğde İl Genel Meclisi toplantıları bu anlamda büyük önem taşımaktadır. Burada ilimizin geleceğinin şekillendiği unutulmamalıdır. Niğde’mizin geleceği için güzel işlere imza atacağınıza inancım sonsuzdur.” şeklinde konuştu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder