27 Aralık 2010 Pazartesi

ÇAMARDI ÖĞRENCİLERE YARDIM DERNEĞİ ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
HAYIR SEVER VATANDAŞLARIN DESTEĞİ BEKLENİYOR
Yurdun çeşitli yerlerinde üniversite de okuyan tüm Çamardılı öğrencilere burs şeklinde maddi destek sağlamak için kurulduğu belirtilen, . “Öğrencilere Yardım Derneği “ çalışmalarına başladı.
15 Aralık 2010 tarihinde yönetim kurulunca yapılan toplantı sonunda , dernek başkanı olarak Ali İhsan YILDIZELİ seçilmiştir.
Yeni dernek başkanı A.İhsan YILDIZELİ ile yaptığımız söyleşide ; Başkan , çalışma bürosu oluşturulduğunu , derneğin çalışmalara başladığını belirtti.
Isteyen herkesin üye olabileceğini , özellikle hayırsever vatandaşların üye olmalarını istediklerini söyleyen YILDIZELİ , ocak ayından itibaren üyelerden aidat toplanarak burs verilmeye başlanacak dedi.
Burs verilecek öğrencilerin , maddi durumlarına , okudukları okullara ve başarı durumlarına göre burs miktarının belirleneceğini , eldeki olanaklara göre , yani yapılan yardım ve bağışlara göre burs verilecek öğrenci sayısının belirleneceğini söyleyen Başkan YILDIZELİ , Niğdeli ve Çamardılı hayırsever vatandaşların desteğini bekliyoruz dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder