25 Nisan 2015 Cumartesi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çamardı İlçesinde de Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 95. yıldönümü  Çamardı İlçesinde coşkuyla kutlandı.
 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün  saat 09.15’te Atatürk Anıtı’na çelenk koymasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Program saat 10.00’da Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

Törene Kaymakam Mustafa SERİN, İlçe Jandarma Komutanı  Yüzbaşı Cem GÖKDEMİR, İlçe Belediye Başkanı Yavuz SOYLU, Cumhuriyet Başsavcısı Abdülhamit DURGUT, İlçe Emniyet Amiri Bülent KALE, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa EKE, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum amirleri, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kaymakamımız Sayın Mustafa SERİN, Yüzbaşı Cem GÖKDEMİR ve Belediye Başkanı Yavuz SOYLU tüm öğrencilerin ve vatandaşların bayramını kutladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa EKE ve Kaymakamımız Sayın SERİN yaptı. Öğrencilerin müzikli gösterileri ve oyunları, şiirlerin okunması, öğrenci korosu şarkılarının ardından kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile program sona erdi.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder