19 Temmuz 2016 Salı

ÇİLEK KURSİYERLERİNE BELGELERİ VERİLDİ
    ÇİLEK YETİŞTİRİCİLİĞİ KURSİYERLERİ BELGELERİNİ YAPILAN TÖREN İLE ALDI
      Çamardı İlçe Tarım Müdürlüğü, Çamardı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve İşkur İl Müdürlüğü işbirliği ile Burç Köyünde açılan çilek yetiştiriciliği kursu belge töreni yapıldı.
       Törene Çamardı Kaymakamı Mustafa Serin, Belediye Başkanı Yavuz Soylu, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Türkmen, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kenan Reyhandalı ve diğer protokol üyeleri katıldı.
Çamardı Belediye Başkanı Yavuz SOYLU , İl Tarım Müdürü Murat TÜRKMEN , İlçe Tarım Müdürü Kenan REYHANDALI ve İlçe Halk Eğitim Müdürü Taner ÖZEN birer kısa konuşma yaptılar.
Daha sonra Kaymakam Mustafa Serin bir konuşma yaptı ve;
“Bu kursların açılmasında ve ilçe tarım müdürlüğünün diğer faaliyetleri konusunda emeği geçenlere teşekkür etti. Bu tip kursların ilçenin tarımsal geleceği açısından önemli olduğunu vurguladı. Ayrıca İlçede yürütülen tarımsal faaliyetlerde KOP İdaresinin de desteklerinin çok önemli olduğunu vurgulayan Serin, bu tip ekstra desteklerle ilçenin tarımsal çeşitliliğinin ve modern tarım faaliyetlerinin arttığını belirtti. İlçe Tarım Müdürlüğünün KOP İdaresiyle işbirliği halinde yürütmekte olduğu ve hazırlığını yaptıkları projeleri yakından takip ettiğini ve Kaymakamlık olarak desteklediklerini söyledi. Katılımcılara teşekkür etti.”
sonra belge törenine geçildi ve kursiyerlere belgeleri verildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder