28 Temmuz 2016 Perşembe

KAÇIRILAN KIZI ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

"25 Temmuz 2016 Pazartesi günü Niğde İli Merkez İlçeye bağlı Fesleğen köyünde V.D. (14) isimli kız çocuğunun saat 18:00 sıralarında kimliği belirli bir şahıs tarafından zorla kaçırıldığı ihbarı üzerine bölgeye derhal Jandarma Komutanlığı ekipleri sevk edilerek aramalara başlanmıştır.
Mağdurun ailesinin yönlendirmesiyle aramanın köy civarındaki arazi kesiminde de yapılması ihtiyacına binaen ekiplerin sayısında artışla birlikte jandarmaya ait iz takip, arama kurtarma köpek unsurları da dahil Emniyet Müdürlüğünden takviye ekiplerle birlikte muhtemel olarak gösterilen yerlerde aramalar aralıksız gerçekleştirilmiştir.
Valiliğimizce; her türlü ihbar değerlendirilmekte, değişik adreslerde aramalar, yol kontrolleri yapılmakta, plaka tanıma sistemleri incelenerek ilin muhtelif yerlerindeki kamera kayıtları taranmaktadır.
28 Temmuz 2016 Perşembe günü itibariyle bölgede 4 jandarma asayiş ekibi, 3 polis ekibi, köpek unsurları ve drone insansız hava araçlarıyla;  fiziki, teknik arama ve incelemeler tüm hızıyla devam etmektedir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder