4 Mayıs 2011 Çarşamba


ÇARDACIK MUHTARI SORUNLARIMIZ ÇÖZÜLÜYOR

Gazetemizi ziyaret eden Çardacık Muhtarı Fevzi AKTAŞ , Köy için yapılan projeler hakkında bilgi verdi.
Daha önce yaptığımız söyleşide , sulama suyunun olmadığını , ekilen her şeyin kuruduğunu , kanalların onarılmasını ve gölet istediklerini belirtmişti.
Aradan geçen bir yıllık süre içinde , gölet projesinin yapıldığını , çalışmaların devam ettiğini , kanalların tekrar yapılacağını belirtti. 1400 tonluk sulama suyu havuzunun yapılması için projenin hazırlandığını , yapımına başlanılmasının beklenildiğini söyledi.
Bekçili yolu üzerindeki su arkının yapımına yakında başlanılacağını belirten Muhtar , Celaller köyü ve Çardacık köyü arası yol yapıldı . Cami lojmanı yapıldı. Oturmaya hazır durumda , ayrıca camiye cenaze yıkama ve depo binası yapıldı diye belirtti. Kur’ an kursu ek binasının yapıldığını , yetersiz de olsa köy içine kilit taş döşendiğini , eksik kalan yerlerin tamamlanacağını belirtti.
Ve Çardacık köyünün merkezine mobese kamera takıldığını , tüm bu hizmetlerin yapılmasında yardımcı olan Kaymakamımıza , İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve İl meclis üyelerine köyüm ve şahsım adına teşekkür ederim dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder