24 Aralık 2011 Cumartesi

İlçede Konferans


Ehl-i Beyt Sevgisi Konulu Konferans

Çamardı Müftülüğü Muharrem Ayı sebebi ile “ Anadolu İnsanında Muharrem Ayı ve Ehl-i Beyt Sevgisi “ konulu konferans düzenledi. Konferans Öğretmenler Evinde yapıldı.
Konferansta konuşmacı Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Tarihi ve Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ünal KILIÇ’ tı.

Konferansa ilçe Kaymakamı Mehmet F. DÖNMEZ , Belediye Başkanı Yavuz SOYLU , Garnizon Komutanı Cem GÖKDEMİR , İlçe Emniyet Amiri Barış KAÇAN , Milli Eğitim Müdürü Mehmet ULUSOY , Nüfus Müdürü Turan ELAGÖZ , İ.Hatip Lisesi Müdürü Naci ÖZAY , köy muhtarları , belde ve köylerden gelen çok sayıda vatandaşlar katıldı.
Konferansa davet edilen Niğde Milletvekilleri Alpaslan KAVAKLIOĞLU ve Ömer SELVİ ‘ nin teşekkür ve kutlama mesajları okundu.
Konferans ,sunuculuğunu Çukurbağ Köyü İmam-Hatibi H.İbrahim AYAN'ın yaptığı proğram; Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra, Elekgölü Köyü İmam-Hatibi Mehmet AYDEMİR'in Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı..

Açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Hayri ERENAY yaptı.Prof.Dr. Ünal KILIÇ, '' Anadolu İnsanında Muharrem Ayı ve Ehl-i Beyt Sevgisi'' konulu Konferansın da önemli hususlara dikkat çekti.
Çamardı İlçe Belediyesi tarafından verilen Aşure ikramı ile Konferans son buldu...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder