24 Aralık 2011 Cumartesi



KANALİZASYON ARITMA TESİSİ PROJESİ TAMAMLANDI
Ahiler Kalkınma Ajansının %75 mali desteği ile yürüttüğü 23 Köye Doğal Kanalizasyon Arıtma Tesisi Projesi tamamlandı.

İl Özel İdaresi ile Ahiler Kalkınma Ajansının %75 mali desteği ile yürüttüğü 23 Köye Doğal Kanalizasyon Arıtma Tesisi Projesi tamamlandı. Projenin tamamlanması dolayısıyla İl Genel Meclis Toplantı Salonu’nda kapanış toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Vali Âlim Barut’un yanısıra İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, İl Genel Meclis Üyeleri. Genel Sekreter Ali Nebol, ilgili İlçe Kaymakamları, Ahiler Kalkınma Ajansı temsilcileri, köy muhtarları, davetliler ve basın mensupları katıldı.
Projeden yararlanan köyler ise şunlardır: Merkez İlçe Aşlama, Uluağaç köyleri; Bor İlçesi Bayat, Kılavuz köyleri; Çamardı İlçesi Celaller, Çukurbağ, Demirkazık, Elekgölü, Eynelli, Kocapınar, Mahmatlı, Pınarbaşı, Yeniköy, Üçkapılı köyleri; Ulukışla İlçesi Alihoca, Beyağıl,Hasangazi, Maden, Porsuk, Ovacık, Hüsniye, Handeresi, Tekneçukur köyleridir.

Toplantıda son sözü alan Vali Âlim Barut; “Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi başka vilayetler böyle bir proje sunmadı. Bir tek biz sunduk. Proje sözde kalmadı ve hayata geçirildi. Proje ilimize hayırlı olsun.” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder