1 Haziran 2020 Pazartesi


NİTSO ÜYELERİNE ÜCRETSİZ MASKE DAĞITMAYA DEVAM EDİYOR

Niğde Ticaret ve Sanayi Odası (NiTSO), üyelerinin ve çalışanlarının sağlığını korumalarına yardımcı olmak amacıyla ücretsiz olarak maske dağıtmaya devam ediyor.
Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Koronavirüs salgınından korunmaya destek olmak amacıyla üyelerine 100 bin Adet maske dağıtıyor.
Maske dağıtımı hakkında konuşan NiTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu, Ülkemizin ve dünyanın yaşadığı bu süreçte Odamız bütçesinden üyelerimize ücretsiz 100 Bin Adet maske dağıtacağız. Katırcıoğlu, üyelerimizin maskeye erişimde zorluk yaşadıklarına dair şikayetleri olduğunu belirterek, bu talep doğrultusunda maske dağıtımını ücretsiz olarak gerçekleştirdiklerini söyledi. Katırcıoğlu, koronavirüs salgınının başından itibaren üyelerinin yanında olduklarını belirterek, üyelerin taleplerini ilgili kurumlara iletmeye, tüccar ve sanayiciye destek vermeye devam edeceklerini dile getirdi.
Ücretsiz maske başvurusu nasıl yapılacak
Katırcıoğlu, maske başvurusunda bulunmak isteyen üyelerimiz  www.nitso.org.tr Odamızın web sitesine girerek Maske talep formu linkinden çalışan sayılarını belirterek başvurularını yapacaklar. Daha sonra cep telefonlarına sms ile bildirilecek olan randevu saatinde son aya ait SGK Sigortalı Hizmet Dökümünü ibraz ederek Odamızdan maskelerini alabilecekler dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder