22 Haziran 2020 Pazartesi

İYİ Parti Niğde İl Teşkilatı 2’inci Olağan Kongresi Yapıldı
İbrahimUzun, yeninden İl Bakanı seçildi

İYİ Parti Niğde İl Teşkilatı 2’inci Olağan Kongresi Korona virüs tedbirleri de alınarak Hüdavend Hatun Parkında gerçekleştirildi. 
Kongre alanına girişte ateş ölçümü yapıldı, davetlilere maske dağıtıldı. Kongre Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan ve tek adayın olduğu kongrede Mevcut Başkan İbrahim Uzun yeniden seçilerek yeni yönetimi ile göreve başladı.
Kongrede İYİ Parti Genel Merkez Danışma Kurulu Üyesi Mümin İnan, Niğde eski Milletvekili Vedat Bayram, Kayseri Develi İlçe Başkanı Emir Ali Özçakır, Merkez İlçe Başkanı Selçuk Demir, 5 ilçenin başkan ve teşkilatları, Saadet Partisi İl Başkanı ile parti Temsilcileri, Niğde Muhtarlar Derneği Başkanı Bahtiyar Yamaner, Niğde Kahveciler Odası Başkanı Kadir Yamaner, diğer STK temsilcileri, partililer davetliler katıldı.
Divan Başkanlığını İyi Parti Genel Merkezi Danışma Kurulu Üyesi Mümin İnan yaptığı kongrede Tek liste ile gidilen genel kurulda 168 üye oy kullandı, bu oylardan 5’i geçersiz sayıldı. Bu sonuçla mevcut başkan İbrahim Uzun tekrar İyi Parti Niğde İl Başkanı ve yönetimi göreve seçilmiş oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder