23 Mart 2021 Salı

18 - 24 Mart Yaşlılar Haftası


 Vali Dr. Yılmaz Şimşek'in 18 - 24 Mart Yaşlılar Haftası Mesajı

Kültürümüzü ve manevi değerlerimizi nesilden nesile aktaran, yaşlılarımıza verdiğimiz değeri göstermek amacıyla her yıl 18 - 24 Mart tarihleri, “Yaşlılara Saygı Haftası” olarak kutlanmaktadır.

Her canlı gibi insanoğlu da doğar, büyür ve yaşlanır. Hayatlarının en verimli yıllarını vatana ve millete hizmet etmekle geçiren yaşlılarımıza saygı duymak, onların hayat tecrübelerinden faydalanmak ve onlara değer vermek milli ve manevi görevlerimizin başında gelmektedir.

Bu bağlamda, hepimizin bir gün yaşlanacağından hareketle, başta anne ve babalarımız olmak üzere akrabalarımız ve yakınlarımızdan ilgimizi ve şefkatimizi esirgemeden hayatlarının bu evresinde onları yalnız bırakmayarak, mutlu bir yaşam sürmelerini sağlamak hepimizin ortak görev ve sorumluluğu olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, sevgi ve saygıyı en çok hak eden, deneyim ve birikimleriyle bizleri bugüne getiren, her koşulda bizlere kol kanat geren büyüklerimizin “ Yaşlılar Haftası ” nı en içten dileklerimle kutluyor, kendilerine mutlu ve sağlıklı uzun ömürler diliyorum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder