30 Mart 2021 Salı

Niğde Belediyesinin Son iki Yılda Yapmış Olduğu Hizmetler


 Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; AK Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, AK Parti Niğde İl Başkanı Ömer Kılıç ile birlikte Niğde Belediyesi'nin son iki yılda yapmış olduğu hizmetleri yerinde inceledi.

Yeni Sanayi Sitesi, Sanayi Alt Geçiti, Galericiler Sitesi, Ata Sanayi'ne yapılan 14 Dükkan, Ditaş Kavşağı ve Üst Geçidi, Scada Sistemi, Yeni Köy Terminali, Özel İdare Üst Geçidi, Kokoreç Satış Noktası, Devlet Bahçeli Bulvarı Üst Geçidi, Modern Arıtma Tesisi, Yeni Mezarlık, Temizlik İşleri hizmet binası ve 1.Sınıf Atık Getirme Merkezi projelerini gezerek incelemelerde bulundular.

“NİĞDE’YE KALICI ESERLER BIRAKMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

2 yıl içerisinde yapılan projelerin incelemesinin ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Özdemir, Milletvekillerinin desteği ile Niğde’ye çok güzel eserler kazandırdıklarını söyledi.

AK Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun ve AK Parti İl Başkanı Ömer Kılıç ile 2 yıl içerisinde yapılan hizmetlerin bir kısmını gezme ve değerlendirme fırsatı bulduklarını belirten Özdemir şunları kaydetti: "Milletvekilerimiz Ankara’da, bizler burada teşkilatımızla birlikte şehrimize hizmet etmek, kalıcı eserler bırakmak ve şehrimizin geleceğini inşa etmek adına can siperane çalışıyoruz. Güzel işler yapıyoruz"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder