5 Kasım 2015 Perşembe

NİĞDE TARIM FUARI TÖRENLE AÇILDI

Niğde’de ikinci kez düzenlenen Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk, Fidancılık, Seracılık, Tohumculuk,Patatesçilik, Arıcılık, Meyvecilik ve Gıda Fuarı düzenlenen törenle açıldı.

Niğde Merkez Pazartesi Pazarı Fuar Alanında 05-08 Kasım tarihleri arasında açık olacak fuarın açılıştörenine Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Erdoğan Özegen ve Ömer Fethi Gürer, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet Hamdi Tunç, Garnizon Komutanı Albay İbrahim Taşkın, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Tarım Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürü Mevlüt Gümüş, TZOB Genel Başkan Yrd. Mustafa Hepokur, Vali Yardımcısı Kerem Süleyman Yüksel, Niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, Niğde Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat TürkmeSivilToplum Kuruluşlarının Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Ekonomisinin yüzde 50’si tarıma dayalı olan Niğde’de 2. kez düzenlenen ve 350 firmanın katıldığı Tarım Fuarının açılış töreninde Vali Kılıç, Fuara gelen konuklara teşriflerinden dolayı teşekkür ederken, fuarın açılmasında emeği geçenlere şükranlarını iletti. “2. si yapılan Tarım Fuarının İlimiz ve Ülkemizde hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Yaklaşık 50 bin ziyaretçinin gelmesi beklenen Tarım Fuarında açılışın ardından Protokol üyeleri ve vatandaşlar tek tek stantları gezdiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder