4 Kasım 2015 Çarşamba

 Siyasiler Nerede Oy Kullandı
     AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, beraberinde eşi ve oğlu ile birlikte geldiği Niğde Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ndeki 1239 No'lu sandıkta oy kullandılar
    AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen ise, oy kullanmak için Niğde Merkez Cumhuriyet İlkokulundaki 1029 No'lu sandıkta eşi ve iki kızı ile birlikte geldi.
    AK Parti Niğde Milletvekili adayı Yaşar Ataç da Niğde Merkez Dr. Sadık Ahmet İlkokulundaki 1052 No'lu sandıkta oy kullanmak için geldi.
   Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 26. Dönem Milletvekillliği Genel Seçimleri için oyunu il merkezindeki Kemal Aydoğan İlkokulu 1005 nolu sandıkta kullandı.
   Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili adayı Ömer Fethi Gürer, Bor İlçe Merkezindeki TOKİ Anadolu Lisesinde 1063 No'lu sandıkta 26. Dönem Milletvekilliği için oy kullandı.
   Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Milletvekili Vedat Bayram, Milletvekili Genel seçimleri için Niğde Endüstri Meslek Lisesinde kurulan 1236 No'lu sandıkta oyunu verdi
SİYASİLER NEREDE OY KULLANDI

Ak Parti ilçe Başkanı Yasin YILMAZ  Genel Seçimlerde  Ç.P.L de 1008 nolu sandıkta oyunu kullandı.
CHP İlçe Başkanı İsmail ONGUN , oyunu Atatürk Ortaokulunda 1004 nolu sandıkta kullandı. Vatandaşlarla sohbet etti.
MHP İlçe Başkanı Bilal UĞUR , Nazmiye Pınar Ortaokulunda 1001 nolu sandıkta oyunu kullandı. Beraberinde Milletvekili adayı Gökhan BUDAK ile köyler ve ilçedeki sandıkları gezerek,  İyi dileklerde bulundular.
Bir seçim daha böyle geçti. .Ülkemize Hayırlı olsun!




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder