27 Kasım 2015 Cuma

Niğde SGK’dan Bor Devlet Hastanesi Personeline Sunum
Niğde Sosyal Güvenlik İl Müdür Yrd. Ömer Faruk İlhan ve Bor Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Reyhan Çavuş 26 Kasım 2015 tarihinde Bor Devlet Hastanesini ziyaret ederek “ İş kazaları ve bildirimi” konularında ilgili personele eğitim verdi.
Yürürlüğe giren 6331 sayılı iş Sağlığı ve Güvenliği kanunu hakkında genel bilginin ardından iş kazaları ve bildirimleri ile ilgili sunum gerçekleştirildi.  İş kazası ve meslek hastalıklarının bildirimi, bildirim süreleri, bildirim şekli, bildirimlerin süresinde ve usulüne göre yapılmaması durumunda kesilecek idari para cezaları konuları anlatıldı. Hastane personeli tarafından dikkatle takip edilen sunum sonunda katılımcıların soruları cevaplandı.
Hastane başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Fatih Çelik ve idari personelin de katıldığı eğitime,  acil hekimleri, hemşireleri ve sağlık personeli iştirak etti. Başhekim Çelik her konuda karşılıklı işbirliği gerektiğinin önemini belirterek, bilgilendirme sunumunun yararlı olduğunu ifade etti.

SGK yetkilileri de Sağlık hizmet sunucularıyla halkımıza hizmet etmek ve sigortalılarımızın hak kaybını engelleme adına bu tarz programların devam edeceğini söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder