21 Kasım 2015 Cumartesi

Taraftarlardan Başkan Akdoğan’a Sevgi Gösterisi
NİĞDE BELEDİYESPOR VE KASTAMONUSPOR 1966 TAKIMLARI ARASINDA OYNAN KARŞILAŞMA BERABERLİKLE SONUÇLANDI. AMA ONURSAL BAŞKAN FARUK AKDOĞAN’A SEVGİ GÖSTERİSİ YOĞUNDU.
Niğde Belediyespor ile Kastamonuspor 1966 takımları arasında 5 Şubat Stadı’nda oynanan derbi maçın bilet fiyatlarının 2 TL’ye indirilmesini sağlayan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a, taraftarlar sevgi gösterisinde bulundu.
 Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 3. Lig 3. Grupta Niğde Belediyespor ile Kastamonuspor 1966 takımları arasında oynanan derbi maçı öncesinde, Niğde Belediyesporlu futbolcuları soyunma odasında ziyaret ederek başarı diledi. Bugüne kadar aldıkları başarılı sonuçlar nedeniyle Niğde Belediyesporlu futbolcuları, teknik heyet ve öneticileri tebrik eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, karşılaşma öncesinde 5 Şubat Stadı’nı dolduran taraftarları da selamladı.  Taraftarlar, bilet fiyatlarının 2 TL’ye indirilmesini sağlayan Belediye Başkanı ve Niğde Belediyespor Onursal Başkanı Faruk Akdoğan’a sevgi gösterisinde bulundu. Başkan Akdoğan, 0-0 beraberlikle sonuçlanan Niğde Belediyespor-Kastamonuspor 1966 takımları arasında oynanan karşılaşmayı protokol tribününden izledi.
Beraberlikle sonuçlanan karşılaşmada her iki takım 1’er puan alırken, Niğde Belediyespor grup liderliğini averajla korudu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder