19 Ocak 2010 Salı

HABER 3



FİNAL SBS GRUBU DEMİRKAZIK KAMPINDAYDI

Niğde ve Kayseri Final Dersanelerinin 7.ve 8. sınıf öğrencilerinden bir grup 25 - 29 Mayıs tarihleri arasında Çamardı Demirkazık Kamp Eğitim Merkezinde moral motivasyon içerikli kamp düzenledi.
ÖĞRETMEN EVİ YENİLENDİ

Çamardı Öğretmen Evinde tamirat ve bakım çalışmaları tamamlandı. Oda sayısı artırıldı.Daha temiz, güzel ve kullanışlı hale getirildi.Öğretmen Evinde oda sayısı 7, yatak sayısı 13'e çıkarılmıştır.Ayrıca oyun salonu,çocuk parkı, havuzlu çok güzel bir bahçeye sahip.
SPOR SALONU VE YÜZME HAVUZU ÇALIŞMALARI

Niğde Valisi Sabahattin ÖZTÜRK,2009 yılı içerisinde il genelinde dört adet kapalı spor salonu ihale edilerek,çalışmaların başladığını belirtti.Vali ÖZTÜRK, Çamardı ilçesi kapalı spor salonunun 701.000.00 TL.ihale edildiğini ve gençlerin burada sportif etkinlikler yapması bizim için çok önemli dedi.

EYNELLİ GÖLETİNİN AÇILIŞI YAPILDI

Eynelli Tarımsal Sulama Göleti düzenlenen tören ile hizmete açıldı.Yapımna 2007 yılında başlanan ve 2 milyon 450 TL ye mal edilen Eynelli Göleti,4 milyon metreküp su tutma hacmine sahip olcak.Göletin açılışına Niğde Valisi Sabahattin ÖZTÜRK , Niğde Milletvekilleri İsmail GÖKSEL,Muharrem SELAMOĞLU,Çamardı Kaymakamı Turgay İLHAN, Niğde Belediye Başkanı Faruk AKDOĞAN,Bor Kaymakamı,Belediye Başkanı,İl Emniyet Müdürü ve daire amirleri çok sayıda vatandaş katıldı.
KISA KISA HABERLER
**HAYIR SEVER NEJLA FİLİBELİ VEFAT ETTİ.

Büyük hayır sever Niğde sevdalısı İzmirli Eczacı Nejla FİLİBELİ 01 Haziran 2009 tarihinde tedavi gördüğü hastanede vefat etmiştir.

** VALİ ÖZTÜRK " SİGARA BIRAKMAK İÇİN İRADEMİZE HAKİM OLMAMIZ YETERLİ " DEDİ** LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR VALİYİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.
Niğde Valisi Sabahattin ÖZTÜRK,Lösemili Çocuklar Haftası sebebi ile lösemili çocukları ve ailelerini kabul etti.

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ ALADAĞLARDA

Pamukkale Üniversitesi Demirkazık Kamp Eğitim Merkezinde kamp kurdu.4 - 7 Haziran tarihleri arasında 75 öğrencinin katıldığı etkinlik faaliyetinde ,2 gün doğa yürüyüşü ve 2 gün Cumbar vadisinde dağcılık eğitim faaliyetinin yapılacağı açıklandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder