3 Temmuz 2011 Pazar

KERMESE BÜYÜK İLGİ



ÇAMARDI ERKEK YURDUNDA KALAN ÖĞRENCİLER YARARINA YAPILAN KERMESE İLGİ BÜYÜK OLDU.
Yurtta kalan 120 fakir öğrenci yararına yapılan KERMES , Dernek üyeleri , aileleri ve İstanbul da yaşayan Çamardılı iş adamlarının yardımları ile yapıldığı belirtildi.
Çamardı ilçesi Gülbahçe Kız ve Erkek Öğrenci Yurdunda kalan öğrenciler yararına düzenlenen Kermes açılışına yeni AK Parti Milletvekilleri de katıldı.
Açılış konuşmasını Gülbahçe erkek yurdu yönetim kurulu başkanı Osman AKÇIM yaptı. “ bu kermesi öğrencilere yardım amacı ile , halkla bütünleşmek ve yöresel lezzetleri konuklara tattırmak için yapıyoruz. “ dedi. Daha sonra yeni AK Parti Milletvekili Alpaslan KAVAKLIOĞLU , kısa bir konuşma yaparak emeği geçen herkese teşekkür etti. İlçe Vaizi Ali Kaplan’ ın duasından sonra Kermes açılışını Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu , Ömer SELVİ , İlçe Kaymakamı Mehmet F. DÖNMEZ ve Belediye Başkanı Yavuz SOYLU yaptı. Kurdele kesiminden sonra kermes gezildi.

Çamardı Gül bahçe Öğrenci Yurdu’ n da kalan öğrenciler yararına KERMES 24 Haziran - 2 Temmuz tarihleri arasında Öğretmen Evin de yapıldı.
çok sayıda konuğun bulunduğu Kermes açılışına yeni AK Parti Milletvekilleri , Çamardı ve Burç Belediye Başkanları , İlçe Kaymakamı , bazı daire amirleri , partililer , Ziraat Odası Başkanı , Muhtarlar , ilçe halkı ve çok sayıda köylerden gelen vatandaşlar katıldı. Konuklara ikramda bulunuldu.
Kermesin amacına ulaştığını belirten yetkililer , ilgilenen ve emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini belirttiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder