26 Ekim 2014 Pazar



ÇAMARDI İLÇESİNİ ZİYARET


Vali  KILIÇ  Geçtiğimiz Günlerde Çamardı İlçesini Ziyaret Etti

       Niğde Valisi  Necmeddin KILIÇ'ın Çamardı İlçesini ziyaretinde başta Kaymakam Mustafa SERİN olmak üzere, Niğde Vali Yardımcısı Abdullah UÇGUN, Milli Parklar Bölge Müdürü Etem BOZ, İl Genel Meclis  Başkanı Mahmut PEŞİN, İl Genel Meclis Üyeleri Gaffur KARACA ve Ünal PINAR, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cem GÖKDEMİR, Yaban Hayatı Koruma Bölgelerinde bulunan Çamardı İlçesi Bademdere, Çukurbağ, Demirkazık, Yelatan, Elekgölü Köy Muhtarları katıldı.
     Niğde Valisi  KILIÇ , protokol üyeleri ve diğer katılımcılar ile birlikte , İspanya Avrupa Şampiyonasına katılmak için Çamardı Demirkazık Kamp Eğitim Merkezinde konaklayan Kick Boks  A Milli Takımı sporcularına moral ziyaretinde bulunarak başarılar diledi.

     Ziyaretin ardından  Vali  KILIÇ Başkanlığında yapılan toplantıda , Milli Parklar Genel Müdürü Etem BOZ ve Yaban Hayatı Koruma yetkilileri, İl Genel Meclis Üyeleri ve Muhtarlar ile karşılaşılan sorunlar hakkında görüşülüp bilgi alışverişinde bulunularak daha önce yapılan çalışmaların ve planlanan projelerin uygulanmasına yönelik kararlar alındı. 
Toplantının ardından Vali  KILIÇ başkanlığında bulunan grup, İlçede Milli Park Alanı içerisinde bulunan Emli Vadisini ziyaret edip incelemelerde bulunarak bölgedeki vatandaşlarla ve yabancı turistlerle sohbet etti. Vali  KILIÇ,  Emli Vadisi ziyaretinin ardından İlçeden ayrıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder