30 Ekim 2014 Perşembe

COŞKUYLA KUTLADIK
CUMHURİYETİMİZİN 91. YILDÖNÜMÜ TÜM YURTTA OLDUĞU GİBİ ÇAMARDI İLÇESİNDE DE COŞKUYLA KUTLANDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 91.Yıl dönümü Çamardı İlçesi Hükümet meydanında düzenlenen tören ile kutlandı.
28 Ekim de Atatürk Anıtı’na çelenklerin konulmasıyla başlayan kutlamalar, 29 Ekim günü yapılan etkinliklerde devam etti. Tören öncesi Çamardı Kaymakamı Mustafa SERİN, makamında bayram tebriklerini kabul etti.
Törene başta Kaymakam Mustafa SERİN olmak üzere, İlçe Belediye Başkan V. Yaşar DEVELİ, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cem GÖKDEMİR,  Aydın AKAY, Cumhuriyet Başsavcısı Abdulhamit DURGUT, İlçe Emniyet Amiri Bülent KALE, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kaymakam Mustafa SERİN yaptı. 
Mehmet Akif Ersoy Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerinden Menşure SİVRİDAĞ Müzik Öğretmeni Aslı CEYLAN ve Türkçe Öğretmeni Şahin BOZAN'ın çaldığı enstrüman eşliğinde “Bugün” isimli şiiri seslendirdi.
 Tören Müzik Öğretmeni Aslı CEYLAN ve Türkçe öğretmeni Şahin BOZAN'ın çalıştırdığı koro ekibinin gösterisiyle devam edip son olarak Duygu ER adlı öğrencinin söylediği Vardar Ovası türküsü törene renkli bir hava kattı. 

Öğrencilerin şiirleri, sunumları, müzikal çalışmaları ve gösterilerinin ardından tören geçişi ile kutlama programı sona erdi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder