31 Mayıs 2015 Pazar

CEVHER GENÇLİK KULÜBÜ, KONYA GEZİSİ DÜZENLEDİ

Cevher Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü  Çamardı ilçesinde okuyan kız öğrencilere yönelik Konya gezisi düzenledi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı “Niğde İzcilikle Tanışıyor” Projesi kapsamında yapılan geziye toplam 82 lise öğrencisi ve görevli öğretmenler katıldı.

23 Mayıs Cumartesi sabah saat 6:00 da Çamardı ilçesinden hareket eden gurup, Konya Ereğli parkında toplu kahvaltı yaparak Konya’ya hareket etti. Konya girişinde bulunan Hayvanat bahçesi ziyareti ile başlayan gezi, Çanakkale Müzesi, Mevlana müzesi ile devam etti. Meşhur Konya Meram Bağlarında toplu olarak öğle yemeği yiyen gurup, yemeğin ardından 80 Binde Devri Alem Müzesini gezdi. Konya içinde yapılan kısa bir yürüyüşün ardından akşam 18.00 Niğde’ye dönüş yoluna geçildi.
Cevher Gençlik Kulübü Başkanı Mücahid Fatih :Gençlik ve Spor Bakanlığımıza teşekkür ediyoruz. Kulüp olarak bize imkan verildiği sürece Niğde ilimizde kamp, gezi ve spor etkinlikleri gibi faaliyetlerimize her yıl düzenli olarak devam edeceğiz. Kulüp olarak sloganımızı, “Gençlik Bizimle!..” olarak belirledik. Tek amacımız gençlerimizin milli ve manevi değerlerimize uygun yetişmelerine vesile olmaktır.” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder