8 Eylül 2016 Perşembe

NİĞDE DE BAYRAMLAŞMA

 Kurban Bayramı münasebetiyle Niğde Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma programında Vali Ertan Peynircioğlu ve Protokol Üyeleri Vatandaşlarla bayramlaştı.

            Şehitlik ziyareti ile başlayan programa Vali Ertan Peynircioğlu, TBMM İdare Amiri Ak Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Ak Parti Genel Sekreter Yardımcısı Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Garnizon Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ferhat Tekten, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Küçüktuna, STK ve Parti Yöneticileri ile Kurum Amirleri ve çok sayıda Vatandaş katıldı.  
            Yasin-i Şerif’in okunduğu Şehitlik ziyaretinde Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Protokol Üyeleri ve Vatandaşlarla birlikte Şehitlerin kabirlerine birer karanfil bırakarak dua ettiler.
            Şehitlik ziyaretinin ardından Sevgi Evlerindeki çocukları da ziyaret eden Vali Ertan Peynircioğlu ve beraberindeki Hanımefendi Gülay Peynircioğlu ile Protokol Üyeleri burada bulunan çocukların tek tek bayramlarını kutlayarak bisiklet hediye ettiler.
            Program, Niğde Öğretmenevinde Protokol Üyeleri ve Vatandaşların bir araya gelmesi ve verilen ikramların ardından sona erdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder