27 Nisan 2021 Salı


 II. Ulusal İş Sağlığı ve Güvenliği Öğrenci Kongresi Çevrim İçi Olarak Gerçekleştirildi

T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Üsküdar Üniversitesi, Beykoz Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi ile Meslek Hastalıkları-İş Kazaları Araştırma ve Önleme Vakfı (MESKA) ortaklığında “II. Ulusal İş Sağlığı ve Güvenliği Öğrenci Kongresi” çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimler Fakültesi İş sağlığı ve Güvenliği Bölümü ve Üsküdar Üniversitesi İş Güvenliği, İş Sağlığı ve Çevre Sağlığı (ÜSGÜMER) Uygulama ve Araştırma Merkezi ev sahipliğinde düzenlenen organizasyona, T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Cafer Uzunkaya, T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan Koç, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şefik Dursun, Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölüm Başkanı ÜSGÜMER Müdürü ve MESKA Vakfı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Rüştü Uçan ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından, II. Ulusal İş Sağlığı ve Güvenliği Öğrenci Kongresi’nde, iş sağlığı ve güvenliği alanında yer aldığı toplam dokuz oturum gerçekleştirildi. İki gün boyunca aralıksız devam eden bu oturumlarda gerçekleştirilen 37 çevrim içi sunumda iş sağlığı ve güvenliği noktalarında önemli bilgi paylaşımları yapıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder