İkinci Şansım Gastronomi Projesi Sertifika Töreni
Gerçekleştirildi
Sosyal Bilimler
Meslek Yüksekokulu Aşçılık Mutfağında, Niğde Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi iş birliğiyle
gerçekleştirilen ve toplamda 160 saat süren Aşçı Çırağı eğitimini
tamamlayanlara, protokol üyeleri tarafından Aşçı Çırağı sertifikaları verildi.
Sertifika törenine, Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Harun
Karahan, Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Mahmut Sami Şahin,
Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlyas Gökhan, Türkiye
İş Kurumu Niğde İl Müdürü Ali Bingül, Niğde Esnaf ve Sanatkarları Odaları
Birliği Başkanı Alim Yeşil, Niğde E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Faruk
Yokuş, Niğde Denetimli Serbestlik Müdürü Ömer Taşçı, Niğde Üniversitesi Sosyal
Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hamdi Doğan, Niğde Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Prof. Dr. Recep
Çiçek, Proje Yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi Betül Çetin ve eğitmenler katıldı.
Programda Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, KOP
Başkanı Mahmut Sami Şahin, Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar ve Proje Yürütücüsü Dr.
Öğr. Üyesi Betül Çetin birer konuşma gerçekleştirdiler. Konuşmalardaki ortak
tema denetimli serbestlerin, mesleki açıdan tecrübelendirici ve nitelik
kazandırıcı eğitimler ile topluma tekrar kazandırılmasının önemi olurken
konuşmalarda ayrıca topluma da nitelikli iş gücü bağlamında değerli bir katkı
sağlanmış olduğu önemle vurgulandı.
Program, protokol üyelerinin “Aşçı Çırağı Eğitimi”ni
başarıyla tamamlayanlara sertifikalarını takdim etmesinin ardından sona erdi.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder