29 Nisan 2023 Cumartesi


 CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI ÇAMARDI İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayları ve beraberindekiler Çamardı ilçesinde   Pazar esnafı , ilçede ki çarşı esnafını ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet ettiler.

      İstek ve sorunlarını dinlediler. Seçim de partilerini tercih etmeleri için, yapacakları hizmetlerden söz ederek, vaatlerde bulundular. Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili  adayları ve beraberindekiler CHP Çamardı ilçe örgütünü ziyaret etti. 

         CHP il örgütü ve Çamardı ilçe örgütü beraber Çamardı ilçesinde kurulan pazar yerinde esnafları ve çarşı esnafını ziyaret ettiler. Çamardı ilçesinde sanayi esnaflarını . CHP il örgütü ile beraber Çamardı ilçesinde bulunan kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşlarla  ile görüştüler. 

      Çamardı ilçesinde gerçekleştirilen ziyaretlere Milletvekili  Ömer Fethi Gürer, İl Başkanı Erhan Adem, Milletvekili adayı Ozan Sakarya, Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı, Kadın Kolları Başkanı Fatma Yaşar, Çamardı İlçe Başkanı Tahir Tuncer, Belediye Meclis Üyesi Erdal Aydoğan, Önceki Başkanı  Av. Bülent Kıvanç, Feridun Ecemiş ve Esat  Eren katıldı. 

   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder