25 Ağustos 2023 Cuma


 NİĞDE DE HIRSIZLIK SUÇUNDAN 13 ŞÜPHELİ YAKALANDI

           Mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında Niğde  merkezinde  gerçekleşen hırsızlık olayları ile ilgili Niğde il Emniyet  Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda;

8 (Sekiz) ayrı Açıktan Hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 3 (Üç) şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapılmıştır.

6 (Altı) ayrı Dolandırıcılık olayı ile ilgili olarak olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1(bir) şüpheli şahıs yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapılmıştır.

4 (Dört) ayrı Oto Hırsızlığı olayı ile ilgili 3 (üç) suça konu otomobil bulunarak sahiplerine teslim edilmiş, araçlardan birinde yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirilmiş, olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 1 (bir) şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılarak ilgili birime teslim edilmiştir.

3 (Üç) ayrı Bisiklet Hırsızlığı olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 5 (Beş) şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapılmış ve suça konu bisikletler bulunarak sahiplerine teslim edilmiştir.

2 (İki) ayrı İşyerinden Hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 2  (İki ) şüpheli şahıstan 1‘i yakalanarak şahıs hakkında gerekli işlemler yapılmış ve suça konu eşyalar bulunarak sahiplerine teslim edilmiştir.

2 (İki) Motosiklet Hırsızlığı olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 1(bir) şüpheli şahıs yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapılmıştır.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder