15 Ekim 2016 Cumartesi

NİĞDE MİLLETVEKİLİ ÖMER FETHİ GÜRER 
  “ŞEHİTLERİMİZ İLE İÇİMİZ KAN AĞLIYOR”
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer,  Diyarbakır-Mardin yolu üzerinde PKK terör saldırısı sonucunda Niğde Bor ilçesi Ferhat Altuntaş  şehit olmasından  büyük acı duyduklarını ifade ederek “her gün şehit haberleri alıyoruz İçimiz kan ağlıyor Terör sona ermesi için CHP olarak hükümete her türlü desteği veriyoruz meclise getirdiği her yasal düzenlemeyi destekledik. Terör bir an önce bitmesi ve şehit haberlerinin sonlanmasını diliyoruz. Şehitlerimiz bölgemizde dar gelirli yoksul aile çocukları anası babası ne emeklerle onları büyütüyor,  gencecik fidanlar toprağa düşüyor. 7 Haziran’dan bugune Kıbrıs Şavası’ndan çok şehit verdik.  1000 yakın şehidimiz oldu. Çözüm için TBMM konun getirilmesi ve kalıcı çözüme gidilmesi şarttır. “dedi.
CHP olarak her türlü terörü lanetlediklerini belirten Gürer   “ toplum olarak sorunlar karşısında birlik ve duyarlılığımız devam etmeli. Hükümet sık sık değişen sözden öteye gitmeyen açıklamalar yerine çözüm odaklı çalışmalar için muhalefetinde sesine kulak vermeli” diye konuştu.
 GÜRER  ŞEHİT  BABASINA BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ.

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer  Şehit Fehmi Altudaş babaocağına da ziyarette bulundu. Babası Şeref Altundaş’a Başsağlığı dileğini iletip acısını paylaştığını belirtti.  Hakkari’den geçici görevle Diyarbakır’a gelen Şehit babası ile yola çıkmadan önce telefonla görüşmüştü.  Gürer  burada da şehitlerimizden duyduğu acıyı ve terörün bir an önce bitmesini   dile getirdi. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder