25 Ekim 2016 Salı

VALİ PEYNİRCİOĞLU DEMİRKAZIK ‘ TA SPORCULARI ZİYARET ETTİ

Niğde Valisi  Ertan PEYNİRCİOĞLU Demirkazık Dağ Evi  ve Millilerin Kampını Ziyaret Etti

Türkiye Kick Boks Federasyonunun düzenlediği 2016 Yılı Faaliyet Programında yer alan 12-23 Ekim 2016 tarihleri arasında Milli Takım Gelişim ve Hazırlık Kampları kapsamında Slovenya da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası hazırlık çalışmalarını Çamardı Demirkazık Kamp Eğitim Merkezinde yapan Bayan Erkek Kick Boks A Milli Takımını ziyaret etti.
Çamardı Demirkazık Dağcılık Okulu ve Millilerin kamp çalışmalarını  Niğde Valisi Ertan PEYNİRCİOĞLU, İl jandarma Komutanı Yarbay İdris TATAROĞLU, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal KURT, Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü Harun TURHAN, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun KOCA, Kaymakam Mustafa SERİN, İlçe Belediye Başkanı Yavuz SOYLU ve İlçe Gençlik ve Spor Müdür V. Serkan AVŞAR  ile birlikte  ziyaret etti ve kamp Müdürü Nurullah ERTAŞ’ tan kamp hakkında bilgi alarak, sporculara başarılar dilendiler.
Daha sonra Vali PEYNİRCİOĞLU, emniyet ve asayiş amaçlı devriye, arama kurtarma faaliyetlerini yürüten Jandarma Arama Kurtarma Timinde (JAK)  görevli olan personelini ve Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenen Yaz Arama Kurtarma Eğitiminde bulunan sporcuları da ziyaret ederek başarılar diledi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder