8 Şubat 2011 Salı

BAKAN MUSTAFA DEMİR NİĞDE'YE GELDİ
Bayındırlık ve İskân Bakanı Mustafa Demir, birtakım temaslarda ve incelemelerde bulunmak üzere Niğde’ye geldi. İlk olarak Niğde Valiliği’ni ziyaret eden Bakan Demir, Vali Âlim Barut’la yaptığı görüşmenin ardından Niğde Belediye Başkanlığı’na, Kadastro İl Müdürlüğü’ne, Tapu Sicil Müdürlüğü’ne, Bayındırlık ve İskân İl Müdürlüğü’ne de ziyarette bulundu.
Niğde Valisi Âlim Barut, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Vali Yardımcıları Hanlar İden ve Dr. Adil Nas, İl Genel Meclis Başkanı Nuri Ayduğan, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, İlçe Kaymakamları, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile siyasi parti temsilcileri karşıladı.
BAKAN DEMİR BELEDİYELERİN SORUNLARINI DİNLEDİ.
Bayındırlık ve İskân Bakanı Mustafa Demir, Valilik, Belediye ve diğer kurumları ziyaret ettikten sonra aynı günün akşamı Grant Otelde Niğde de bulunan tüm Belediye Başkanları ile toplantı gerçekleştirdi.
Toplantıya Bayındırlık ve İskân Bakanı Mustafa Demir, Niğde Valisi Âlim Barut, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İller Bankası Kayseri Bölge Müdürü Sönmez Ata ve Niğde de bulunan tüm İlçe ve Belde Belediye Başkanları katıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder