31 Mart 2011 Perşembe

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ
Çamardı AK Parti İlçe Başkanı Gaffur KARACA , Çamardı Ekspres’ i ziyaret ederek , ilçe teşkilatı olarak seçime doğru yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi

12 Haziran 2011 de yapılacak olan 24. Dönem Milletvekili seçimi için AK Parti teşkilatı olarak , mahalle ve köy yönetimleri oluşturduk. Bunlar kendi bölgelerinde seçmeni bilgilendirmek ve oy kullanmalarını sağlayarak amacıyla çalışmalarını sürdürecekler.
AK Parti ilçe teşkilatı olarak Kadın ve Gençlik Kollarımız var. Kadın kolları kendi bünyesinde kadınlara yönelik çalışmalar yapacak.
Gençlik kolları teşkilatta her alanda çalışmaktalar. Yani hem gençlere yönelik çalışmalarda hem de faal işlerde çalışacaklar.
Seçim Koordinasyonu Merkezi ( SKM) oluşturuldu.Çalışmalar tamamlandı. Sorumlu başkan ve yardımcıları da belirlendi. Köylerimizdeki bütün sandıkların müşaitleri tamamlandı.
Adayların netleşmesinden sonra , köy ve kasabaları düzenli olarak ziyaret edeceğiz diye belirten , Gaffur KARACA , Çamardı ilçesinin en dinamik , en çalışkan partisiyiz. Teşkilat büromuz sürekli açık dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder