1 Kasım 2011 Salı


ÇAMARDI TOKİ KONUTLARININ KURA ÇEKİLİŞİ GERÇEKLEŞTİ.

Çamardı ilçesinde yapımı devam eden TOKİ Konutlarının kura çekimi Çamardı Öğretmen Evinde ilçe Noteri Nesrin ÇAKIR ve Noter Katibi Nimet DÖNMEZ huzurunda yapıldı Kura çekilişi töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra , İmam Eyüp AKTAŞ' ın Van depreminde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız için , Kur'an ve dua okumasından sonra başladı.
Çamardı Belediye Başkanı Yavuz SOYLU açılış konuşması yaptı. Konuşmasında " Bu projeye 14 üye ile başladık. 98 üyeye ulaştık. Bizi destekleyen , inanan herkese teşekkür ederim. Hayırlı ve mübarek olsun ." dedi. Daha sonra , Vandaki yurttaşlarımız için çok üzüldük. Sabır ve başsağlığı dileriz.Allah kimsenin başına vermesin. Valiliğimizin açıkladığı yardıma destek vereceğiz. Ayrıca hayırsever vatandaşlarımız iki araç elma bağışında bulundu. Onlarıda göndereceğiz ." dedi.
TOKİ Konutları çekilişine Belediye Başkanı Yavuz SOYLU , Belediye personeli , Mal Müdürü Enver PERİŞAN , Başhekim Harun YARDIMCI , Hastane Müdürü Levent DEMİRHAN , İl Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
ilk kura çekimini Belediye Başkanı Y. SOYLU yaptıktan sonra , 98 hak sahibinin konutlarının çekilişi yapıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder