2 Kasım 2011 Çarşamba


ULAŞTIRMA BAKANI BİNALİ YILDIRIM OTOYOL AÇILIŞI İÇİN NİĞDE’DEYDİ


Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Ankara-Pozantı Otoyolu'nun Kemerhisar Kavşağı ile Niğde Güney Kavşağı bölümünün açılışını yaptı.
Ankara-Pozantı Otoyolu Kemerhisar Kavşağı ve Niğde Güney Kavşağı açılış töreninde Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Niğde Valisi Âlim Barut, Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, Niğde 22 Dönem Milletvekili Erdoğan Özegen ile 23 Dönem Milletvekilleri Mümin İnan ve Muharrem Selamoğlu, Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan, Garnizon Komutanı Jandarma Albay İsmet Cansaran, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Cumhuriyet Başsavcısı Hayreddin Akçıl, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Adnan Görür, Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Niğde Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Öztürk, İlçe Kaymakamları ve Belediye Başkanları, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri, siyasi parti temsilcileri, ve çok sayıda Vatandaş katıldı.
Bakan Yıldırım açılışın ardından Niğde Valisi Âlim Barut’u Makamında ziyaret etti. Ziyarette Vali Barut, Bakan Yıldırım’a Niğde hakkında genel bilgi sundu.
Daha sonra Bakan Yıldırım Valilik Şeref Defterini imzaladı. Vali Barut günün anısına Bakan Yıldırım’a plaket ve yöresel el dokuma halısı hediye etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder