30 Ocak 2015 Cuma

İZCİLER KAYMAKAM SERİN’   ZİYARET ETTİ

ÇAMARDI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ , CEVHER GENÇLİK SPOR  VE İZCİLİK KULÜBÜ İZCİLERİ ÇAMARDI KAYMAKAMI SERİN' İ ZİYARET ETTİ.
Çamardı İlçesi İmam Hatip Lisesi Bünyesinde açılan Cevher Gençlik İzcilik Kulübü Kaymakamlığa ziyarette bulundu
Niğde il merkezinde bulunan Cevher Gençlik Spor ve İzcilik Kulübüne bağlı Çamardı Anadolu İmam Hatip Lisesi izcileri , Kaymakam MUSTAFA serin' i makamında ziyaret ettiler.
Cevher Gençlik Kulübüve Çamardı Anadolu imam Hatip Lisesi müdürlüğünce organize edilen ziyarete Çamardı Milli Eğitim Müdürü Mustafa EKE , Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Abdülgani ÖZKAN ve Kulüp Başkanı Fatih Mücait BOLAT ve izciler katıldı.
   Çamardı İlçesi İmam Hatip Lisesi Bünyesinde açılan Cevher Gençlik İzcilik Kulübü Kaymakamlığa ziyarette bulundu    
     Kaymakam  Mustafa SERİN ' e izciler adına Milli Eğitim Müdürü Mustafa EKE , Cevher Gençlik  Logolu kupa bardağı ve izcilik şapkası hediye ettiler.
      Kaymakam SERİN Genç izcilerden izcilik hakkında bilgiler aldı. Onlara sorular sordu. Kendisinin de bir dönem izcilik yaptığının ve izciliğin gençlerin gelişiminde önemli bir role sahip olduğunu belirtti. Yapılacak her türlü çalışmalarda gençlerin yanında olacaklarını söyleyen Kaymakam Mustafa SERİN  bu tip çalışmaların yaygınlaştırılması gerektiğini ifade etti. 
İzcilere ve diğer konuklara yapılan ikramlardan sonra ziyaret sona erdi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder