15 Mayıs 2016 Pazar

Projenin ABC´si Oyunlarla Daha Keyifli
Niğde Ticaret ve Sanayi Odası tarafından desteklenen "Projenin ABC´si Oyunlarla Daha Keyifli" adlı proje dahilinde öğrenci ve öğretmenlerle proje döngüsü eğitimi çalışmaları başladı.
Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim YAŞAR ve NİTSO yönetim kurulu başkanı Şevket KATIRCIOĞLU öğrencilerle fikir alışverişi yapıp öğrencilerin fikirlerini paylaşma fırsatını yakalamalarına zemin hazırladıklarını belirttiler.
Niğde İl Milli Eğitim Müdürü H.İbrahim YAŞAR  “Niğde Ticaret ve Sanayi Odası tarafından desteklenen "Projenin ABC´si Oyunlarla Daha Keyifli" adlı projemiz dahilinde öğrenci ve öğretmenlerimizle proje döngüsü eğitimi çalışmalarına başladık. İlk Çalışma okulumuz olan Akşemseddin Bilim Sanat Merkezinden sonra Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesinde 12 öğrencimizle çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Bu çalışmalarımızla ilimizdeki öğrenci ve öğretmenlerin proje üretmelerine ve uygulamalarına destek olmakla beraber; Projemiz kapsamında 2 yıl içerisinde Merkez ve 5 İlçemizde en az 50 okulumuzda yaklaşık 700 öğrenci ve 150 öğretmenimizle bu faaliyetleri gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Projemizin nihai amacı; ilimizde hibe programları kapsamında veya kurum içi eğitim faaliyetlerinde kaliteli, uygulanabilir ve kapasite artırıcı projelerin yaygınlaştırılmasıdır.” Dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder