17 Eylül 2020 Perşembe

Koronavirüs Denetimleri Devam Ediyor


 Koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimlere ara vermeden devam eden Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Perşembe günleri Şahinali Mahallesi’nde kurulan pazar yerinde pandemi nedeni ile alınan önlemleri denetledi

Vatandaşların ve esnafların kurallara uyup uymadığını büyük bir titizlikle kontrol eden Başkan Özdemir, “Kurallara uyalım, tedbirleri elden bırakmayalım” uyarısında bulunarak sözlerine şu şekilde devam etti; “Sayın valimizin önderliğinde hep birlikte denetimlere çıktık. Şu an pazar yerindeyiz. Pandemi nedeni ile Perşembe pazarımızı kapatmıştık. Perşembe günleri pazar yerlerimiz daha kontrollü iki pazar olarak devam ediyor. Vatandaşlarımızın sağlığı için tedbirleri alıyorlar mı kurallara uyuyorlar mı diye denetimlere çıktık. 

Pazarlara 3 metre mesafe kuralı da getirilirken pazar giriş noktalarına el dezenfektanları konuldu. Salgını önleme çalışmaları kapsamında Niğde Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler de pazarlarda 3 metre mesafe kuralı ve hijyen kurallarını sık sık denetliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder