13 Temmuz 2021 Salı


  CHP MİLLETVEKİLLERİ NİĞDE'YE GELDİ

Geçtiğimiz gün ,CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağababa ve Grup Başkan Vekili Özgür Özel  ile CHP ' li 35 Milletvekill Niğde'de vatandaşlarla buluştu.

Saat 10.30'da  Grand otelde basın toplantısı yapıldı.Toplantının ardından Gölcük ve Kemerhisar Belediyeleri ziyaret edilerek gün boyunca, Niğde'de esnaf, çiftçi, işçi, iş insanı ve emeklilerle  buluştular.

CHP Milletvekilleri,Gölcük ve Kemerhisar  beldelerini ve Niğde de ziyaretlerde bulanan Genel Başkan yardımcısı Veli Ağbaba, Ve beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri Ali Mahir Başarır, Cengiz Gökçel, Ali Haydar Hakverdi ve MYK üyesi Cansu Bülbül, Niğde Milletvekili Ömer F. Gürer,  il başkanı Erhan Adem ve merkez ilçe başkanı Kamil Davarci ile vatandaşlarla sohbet ettiler.Sorunlarını dinlediler.

Cumartesi günü ise  Özgür Özel saat 10.30'da Ulukışla ilçesinde halka hitap etti ve Beyağıl ,Porsuk,Darboğaz köylerini gezip Kiraz üreticileri ile görüştü.. Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba' da Cumartesi günü Çiftlik ilçesini ziyaret etti. 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder