17 Temmuz 2021 Cumartesi


 Niğde de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri

 Vali Yılmaz Şimşek; “15 Temmuz Akşamı Milletimiz, sonsuza kadar unutulmayacak, torunlarımıza miras olarak gururla bırakacağımız bir demokrasi destanı yazmıştır”

 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında Niğde Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen programda Niğdelilere seslenen Vali Yılmaz Şimşek; Bundan 5 yıl önce 15 Temmuz akşamı Aziz Türk Milleti dünyada görülmemiş bir demokrasi destanı yazmıştır. Bize düşen görev ise bu şanlı destanı unutmamak ve unutturmamaktır” dedi. 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında Niğde Cumhuriyet Meydanında saat 20:30’da başlayan programa Vali Yılmaz Şimşek, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ferhat Keçebaş, Adalet Komisyonu Başkanı Ömer Dadal, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir, İl Jandarma Komutanı J. Albay Garip Gümüş, İl Genel Meclis Başkanı Nusret Teksin, kaymakamlar, İlçe belediye başkanları, siyasi parti ve STK temsilcileri,  kurum ve kuruluş müdürleri, Aziz Şehitlerin aileleri ile Kahraman Gazilerimiz ve çok sayıda vatandaş katıldı.  

 Vali  Yılmaz Şimşek’in ve Belediye Başkanı Emrah Özdemir’in Anı Defterini imzalamaları ile başlayan program, saygı duruşu, İstiklal Marşı’mızın okunması ve Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam etti. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder