13 Temmuz 2021 Salı


 YENİ NESİL II. KOP EYLEM PLANI NİĞDE'DE AÇIKLANDI

KOP Bölgesinin 2021-2023 yılları arasını kapsayan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile yürürlüğe giren 'Yeni Nesil II. KOP Eylem Planı' Niğde valiliği, kamu kurum ve kuruluşları ile koordineli şekilde düzenlenen tanıtım toplantısıyla Niğde'de tanıtıldı. 

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bağlı Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığını oluşturan; Niğde, Aksaray, Karaman, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir ve Yozgat illerinin 2021-2023 yılları arasını kapsayacak 'Yeni Nesil II. KOP Eylem Planı' Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi toplantı ve kongre merkezinde düzenlenen tanıtım toplantısı ve Çalıştayı ile duyuruldu. 

Vali Yılmaz Şimşek, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlyas Gökhan, KOP İdaresi Başkanı Mahmut Sami Şahin, kaymakamlar, ilçe ve belde belediye başkanları ile kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin katıldığı tanıtım toplantısında; 2014-2018 yılları arasında yürütülen I. KOP Eylem Planı hakkında genel değerlendirmeler aktarılırken, 2021-2023 yılları arasını kapsayacak olan II. KOP Eylem Planı hakkında katılımcılara bilgiler verildi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder