30 Ağustos 2021 Pazartesi


 VALİ DR.YILMAZ ŞİMŞEK’İN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Milli ve manevi değerlerimizden taviz vermeyerek, ülkemizi bölmek isteyen işgalci devletlere karşı amansız bir mücadeleyle kazanılan 30 Ağustos Zaferinin 99.yıl dönümünü kutlamanın onur ve mutluluğu içerisindeyiz.

Gazi Mustafa Kemal Paşanın Başkomutanlığında, 30 Ağustos 1922 tarihinde Dumlupınar’da yapılan Başkomutanlık meydan muharebesi, artık bitmiş yok olmuş gözüyle bakılan ve tüm imkansızlıklara karşı kadını-erkeğiyle tek vücut olan Türk Milletinin sergilediği eşsiz bir mücadele verilerek zaferle taçlanmıştır. Böylece bağımsızlığımızdan  ve vatanın bölünmez bütünlüğünden taviz verilmeyeceği tüm dünyaya bir kez daha ilan edilmiştir.

Atalarımızın vatan, millet ve bayrak aşkıyla her karışını kanlarıyla suladıkları bu kutsal toprakları muhafaza ve müdafaa ederek gelecek nesillerimize bırakmak hepimizin en temel sorumluluğu ve görevi olmalıdır.

 Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bayrağı, vatanı ve milleti uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyor, aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder