9 Temmuz 2022 Cumartesi

NİĞDE BELEDİYESİNE BAYRAM BOYUNCA 4445101 DEN ULAŞABİLİRSİNİZ


 

Niğde Belediyesi Niğde halkının daha huzurlu bir bayram geçirmeleri için gereken tedbirleri aldı. Hizmetlerin aksamaması için gerekli sayıda personelin görevlendirildiği Niğde Belediyesinde, görevlendirilen personel Kurban Bayramı süresince nöbet usulüyle görev başında olacaklar.

Bayram süresince oluşabilecek su ve kanalizasyon arızalarına karşı ilgili görevliler görevini aksatmadan sürdürecek, itfaiye, zabıta, cenaze hizmetleri ve temizlik işleri ekipleri de bayram boyunca vatandaşların hizmetinde olacak. Vatandaşlar istek, öneri ve şikayetlerini belediyenin 444 51 01 numaralı çağrı merkezine 24 saat ulaştırabilecekler.

Belediye ekipleri tarafından vatandaşların ve satıcıların huzurlu bir şekilde kurbanlık alışverişi yapabilmeleri için Modern Kurbanlık Satış Alanında gereken bütün tedbirler alındı. Kurban pazarına getirilecek hayvanlar veterinerler tarafından sıkı bir kontrolden geçirilirken, vatandaşlarda almak istedikleri kurbanlıklar hakkındaki bütün bilgileri kurbanın küpe numarasıyla; kurbanın geldiği il veya ilçe, yaşı, gebelik, sağlık durumu ve ırkı hakkında bilgi sahibi olabilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder