8 Temmuz 2022 Cuma

Vali Mustafa Koç Çamardı İlçesini ziyaret etti


 VALİ MUSTAFA KOÇ ÇUKURBAĞ, DEMİRKAZIK VE PINARBAŞI ‘NI ZİYARET ETTİ

   Vali Mustafa Koç Çamardı İlçesine bağlı köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

   İlçe, kasaba ve köy ziyaretlerini sürdüren Vali Mustafa Koç,  Çamardı İlçesine bağlı Çukurbağ, Demirkazık ve Pınarbaşı Köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

İl Genel Meclis Başkanı Nusret Teksin, İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir, İl Jandarma Komutanı J. Albay Nihat Özkök ve ilgili kurumların müdürleri ile birlikte ziyaretlerinin ilkini Çukurbağ Köyüne gerçekleştiren Vali  Mustafa Koç, köy sakinleri ile bir araya gelerek görüş ve talepleri dinledi. 

Çukurbağ köyündeki ziyaret ve incelemelerinin ardından sırasıyla Demirkazık ve Pınarbaşı köylerine giden Vali Mustafa Koç, buralarda da vatandaşlarla bir araya gelerek kendisine iletilen sorun, görüş ve talepleri dinledi.

Gerçekleştirilen toplantılar sonrası iletilen sorunların biran önce çözüme kavuşturulması konusunda ilgili kurum müdürlerine talimat veren Vali Mustafa Koç, daha sonra İl Özel İdaresi tarafından yapılan ve yapımı devam eden yatırımları yerinde inceledi.

Sıcak asfalt kaplama çalışmalarını da denetleyen Vali Mustafa Koç, köylerin yol standardının yükseltilmesi konusunda gerekli çalışmaların yapıldığını ve konunu hassasiyetle takip edildiğini ifade etti.

Ziyaretlerine Demirkazık Kamp Eğitim Merkezi ile devam eden Vali  Mustafa Koç, burada güreş şampiyonasına hazırlanan U15 Milli Takımı ile bir araya gelerek genç güreşçilere müsabakalarında başarılar diledi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder