20 Eylül 2022 Salı


 12. TARIM ORMAN VE İNSAN FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

 Niğde de Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Sergisi  Açıldı Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği, Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye hak kazanan fotoğrafların yer aldığı sergi Niğde Kültür Merkezi fuaye alanında vatandaşlarla  buluştu. 

12. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması, “Genel”, “Çiftçi”, "Öğrenci", “Tarım ve Orman Bakanlığı Çalışanları”, “Denizbank Çalışanları” ve bu yılın konusu olan “Çiftçi Varsa Hayat Var” olmak üzere 6 farklı kategoride gerçekleştirilen yarışmaya, toplam 606 katılımcı 3 bin 997 eserle katıldı.

Toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesi amaçlanan serginin açılışına; Niğde Vali Yardımcısı Adnan TÜRKDAMAR,  İl Tarım ve Orman Müdür Vekili Hacı Yusuf PARLAK, ÖHÜ Tarım Bil. Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emin ÇALIŞKAN, Ziraat Odası Başkanı Veli KENAR, D.S.İ 45. Şube Müdürü Ahmet ELBASAN, İl Kültür ve Turizm Müdürü Alper Lütfi GÖNCÜ, Tapu Müdürü İsmail EREN, Kadastro Müdürü Mustafa TOK, Ziraat Bankası Niğde Şube Müdürü Ayhan TATLISU, Denizbank Niğde Şube Müdürü Alaettin Ejderhan ARABACI,  İl Tarım Müdürlüğü yöneticileri ve personeli ile vatandaşlar katıldı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder