19 Mayıs 2023 Cuma

19 Mayıs Atatürk’ü Anma,Gençlik ve Spor Bayramı


 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Niğde’de Coşkuyla Kutlandı

Bu yıl 104’üncüsünü kutladığımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, ülkemizin her yanında olduğu gibi Niğde'de de coşkuyla kutlandı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenine; Vali Mustafa Koç, CHP Niğde Milletvekili  Ömer Fethi Gürer, MHP Niğde Milletvekili  Cumali İnce, Belediye Başkanı  Emrah Özdemir, Cumhuriyet Başsavcı  Harun Karahan, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, Niğde Baro Başkanı  Emin Alper Öztürk, İl Emniyet Müdürü  Adnan Özdemir, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay  Nihat Özkök, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

          Çelenk Sunumu ile başlayan törende, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile Niğde Ömer Halisdemir Meydanı’ndaki program sonra erdi. Merkez Spor Salonu’nda icra edilen törenin ikinci bölümünde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü’nün açış konuşmasının ardından öğrenciler tarafından hazırlanan; jimnastik gösterisi, halk oyunları, tekvando gösterisi, dövüş sporları gösterisi, geleneksel ve modern okçuluk gösterisi ve güzel sanatlar lisesi müzik konseri yapıldı. Kutlama programının sonunda Vali Mustafa Koç, programı hazırlayan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personelini ve öğrencileri tebrik ederek, tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder