20 Mayıs 2023 Cumartesi


 Anadolu Üniversiteler Birliği Fuarının İkincisi Niğde'de Gerçekleştirildi

Anadolu Üniversiteler Birliği fuarlarının ikincisi Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi  ev sahipliğinde Niğde de gerçekleştirildi.

 Niğde Belediyesi önünde düzenlenen ve Birlik üyesi 16 üniversitenin katıldığı fuarın açılışına Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu ile birlikte Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Vali Yardımcısı Adnan Türkdamar ve protokol üyeleri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Rektör  Prof. Dr. Hasan Uslu, Anadolu Üniversiteler Birliği tarafından düzenlenen fuarın tercih yapacak öğrenciler için önemli bir fırsat olduğunu ifade ederek bu tarz fuarlarla öğrencilerimizin üniversite tercihi konusunda bilinçlendirildiğini sözlerine ekledi.

Rektör Uslu,  açıklamalarının devamında fuarda desteklerini sunan ve açılışta da kendilerini yalnız bırakmayan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ile protokol üyelerine  teşekkürlerini iletti.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ise programdaki açıklamasında Niğde'nin gözbebeği ve marka değeri Üniversitemizin akademik anlamda önemli bir fuarı, Anadolu Üniversiteler Birliği aracılığıyla Niğde'ye getirdiğini ifade ederek Rektörümüze bu kıymetli programın düzenlenmesi dolayısıyla teşekkür etti.

Fuar açılışının ardından protokol üyeleri stantları gezerek paydaş üniversitelerin temsilcilerine kolaylıklar dilediler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder