24 Nisan 2024 Çarşamba


 Genç Tarım Orman Elçileri ile Söyleşiler Programı Düzenlendi

Tarım ve Orman Bakanlığının çalışma alanlarında öğrenim/öğretim faaliyetlerini sürdüren tüm fakültelerdeki/bölümlerdeki öğrencilerle  ve  akademisyenlerle  yüz yüze  iletişim  kurularak sağlıklı etkileşim sürecinin başlatılması amacıyla düzenlenen “Genç Tarım Orman Elçileri ile Söyleşiler” Programı Niğde’ de düzenlendi.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa Rektör Prof.Dr. Hasan USLU, Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet TACİROĞLU, İl Müdürümüz Asım BAŞ, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığından Koordinatör Ziraat Yüksek Mühendisi Mahmut Göktaş, Bakanlığın faaliyetleri, Eğitim ve Yayın Dairesi'nin çalışmaları, Bakanlık desteklemeleri, projeler ve özel sektörde iş imkanları hakkında genç tarım orman elçilerine sunum yaparak bilgi verdi.

Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı Dr. Bülent Kahraman ÇOLAKOĞLU’nun video bağlantı ile katılarak 'çalışmanın amacının üniversite öğrencilerinde zirai anlamda farkındalık oluşturmak, kendi geleceklerine dair planlamalarını yaparken bakış açılarını geliştirmelerine katkı sağlamak' olduğunu ifade etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder