3 Mayıs 2024 Cuma


 Vali  ÇELİK, Nar, Gösterli ve Kayırlı Köylerini ziyaret etti

ilçe, belde, köy ve mahalle ziyaretleri kapsamında Nar, Gösterli ve Kayırlı köylerine giden Vali Cahit ÇELİK, köy sakinleri ile bir araya gerek sorun, görüş ve talepleri dinledi. Yapılan ve yapılması planlanan yatırımları yerinde inceledi.

Ziyaretlerinin ilkini Nar Köyüne gerçekleştirerek burada vatandaşlarla bir araya gelen Vali Cahit ÇELİK, Köydeki kültür varlıklarını ve özel idaremiz tarafından yapılan yatırımları inceledi.

Nar Köyü ziyaretinin ardından Gösterli Köyüne giden Vali Cahit ÇELİK, köy okulunu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti, okulun fiziki durumu ve öğrencilerin eğitim durumları hakkında okul yönetiminden bilgi aldı.

Okul ziyareti sonrası Gösterli Köyü sakinleri ile bir araya gelen Vali Cahit ÇELİK, daha sonra Kayırlı Köyüne giderek Kahraman Şehidimiz Piyade Onbaşı Ertuğrul ÜSTÜN’ün baba ocağını ziyaret etti.

Şehidimizin baba ocağı ziyaretinin ardından Kayırlı İlköğretim Okulunu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Vali Cahit ÇELİK, burada da köy sakinleri tarafından iletilen sorun, görüş ve talepleri dinledi.

Toplantılar sonrası vatandaşların ilettikleri talep, sorun ve görüşleri tek tek dinleyen Vali Cahit ÇELİK, sorunların ivedilikle çözümü konusunda ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder