10 Eylül 2011 Cumartesi

Trans Anatolia Antalya'da Start Aldı
yarın Niğde ilinde
Antalya'da 7-13 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek 2'nci Transanatolia Rally Raid yarışlarının açılış startı verildi.
start alan yarışın 7 gün süreceği açıklandı. 4x4 araçlarla ve enduro motorlar ile Hollanda, Belçika, İngiltere, Almanya, Arjantin ve Türkiye gibi bir çok ülkeden sporcuların katılımıyla koşulacak olan Trans Anatolia Rallisi'ne 47 enduro motosiklet ve 15 dakar aracı ile 3 ATV motoru katıldı. Kapadokya Bölgesi ve Toros dağlarında koşulacak olan yarışta günlük ortalama 300 kilometrelik etapları tamamlayacak olan pilotların toplamda 2 bin 500 kilometre uzunluğundaki parkuru tamamlamaya çalışacaklar.
5. etap 11 Eylül 2011 Pazar günü Nevşehir Göremeden başlayıp İlimiz Orhanlı kasabasından giriş yaparak Edikli, Hüyük Kayseri-Niğde yol geçişini takiben Çavdarlı Değirmenli, Üçkapılı, Ören, Çamardı yolu, Çamardı İlçesi ve Çukurbağ köyü kamp alanında mola verilerek tamamlanacaktır.
6. Etap 12 Eylül 2011 Pazartesi günü ise başlayacak olan 6. etap Çukurbağ kamp alanından hareket edilerek Çamardı, Burç, Çardaçık, Üskül (Yeniköy), İmrahor, Başmakçı, Eminlik, Hüsniye, Ovacık, Adana-Niğde yolundan Ulukışla’ya geçilerek Aktoprak’tan İlimiz sınırlarını terk ederek Mersin Çamlıyayla güzergâhında devam edecek yarış rallinin start verildiği Antalya’da son bulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder