1 Nisan 2019 Pazartesi


VALİ ŞİMŞEK VE EŞİ OY KULLANDI


Vali Yılmaz Şimşek ve eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek , 2019 Mahalli İdareler seçimi için oylarını 23 Nisan Havacılar Ortaokulunda kullandılar.

AK Parti ve CHP Belediye Başkan Adayları Aynı Okulda Oyunu Kullandı
Niğde’de 31 Mart seçimlerinde yarışan 5 Aday’dan Ak Parti ve CHP adayları aynı okulda, oylarını kullandı.
AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı  Emrah Özdemir eşi  Duygu Özdemir, çocuklarıyla geldikleri 23 Nisan Havacılar Ortaokulunda oyunu kullanırken. Aynı okulda yine bir başka aday CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Rasim Yılmaz ve eşi Füsun Yılmaz’da oyunu kullanırken. Yılmaz çiftine  CHP İl Başkanı Erhan Adem ve CHP Merkez İlçe Başkanı  Kamil Davarcı eşlik etti.
Her iki aday’da seçimlerin hayırlar getirmesini diledi.


CHP'li Gürer memleketi Bor’da Oyunu Kullandı

Gürer: Seçimin ülkemize hayırlı olmasını, yeni seçilecek kişilerin faydalı işler yapmasını temenni ediyorum.
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, memleketi Niğde'de oyunu kullandı. Seçimin vatana millete hayırlı olmasını dileyen Gürer, seçilecek kişilerin faydalı işler yapmasını temenni etti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, oyunu Niğde Bor Toki Saltuk Mahallesi Şehit Bora Çelik Anadolu Lisesi 1066 nolu sandıkta oyunu kullandı. Gürer, ülkemizin sorunlu ve sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirterek, “Seçimin ülkemize hayırlı olmasını yeni seçilecek kişilerin faydalı işler yapmasını temenni ediyorum. Ülkemiz sorunlu ve sıkıntılı bir süreçten geçiyor bu bağlamda yerel yönetimlerinde yükü ve sorumluluğunun öneminin büyük olduğunu düşünüyorum. Seçilecek kişilere başarılar diliyorum” dedi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder